05.19.16

ESTRATÈGIES DE POSICIONAMENT SEO

Posted in Sin categoría at 11:32 am by Rosanna

 

MARKETING ONLINE

Realment es utilitzat?

«1 de cada 3 empreses espanyoles estableixen estratègies de posicionament de SEO»

 

Encara que esta tenint èxit a nivell mundial, en en cas d’Espanya mitjançant l’estudi que han realitzat, sols el 35,2% utilitza aquestes estratègies en les seues empreses.

 

images (2)

Quina és la millor opció?

Hui en dia, n’hi ha una controversia entre el Search Engine Optimitzation o Search Engine Marketing. Cadascuna d’elles presenta avantatges i incovenients.

La meua visió sobre la qüestio plantejada “quina és la millor? ” es dificil de triar una o l’altra. Però considere que si teniu una empresa en la qual voleu fer publicitat per mitjà d’Internet i voleu alcançar les millors posicions de recerca, el primer que teniu que fer es informar-vos sobre les dues i opinions.

 

 

SHOPS ONLINE

images (3)

En aquesta resenya anem a tratar les tendes de roba virtualitzades que estan tenint molt d’exit. Som consciente que és una manera fàcil de comprar  ja que no tens que desplaçar-te.

A continuació teniu a la vostra disposició un enllaç d’interés per a qui té una tenda digital:

 

 PERIODISME DIGITAL

 

El següent apartat es centra en l’àmbit periodístic, que al igual que la moda, tenen l’obligació d’aprende SEO i les seues tècniques bàsiques per a que els seus escrits puguen aplegar al major nombre de persones. De fet ja els designa periodistas digitals. Per tant, cal dir que son un dels grups que s’han beneficiat amb la nova tecnología. Això ha repercutit prou a la prensa tradicional que está pagan les conseqüències.

imagessfd

Doncs bé, he penjat uns enllaços que pots ser útil i també un video on …

 

 

SEO EN YOUTUBE

 

baixa

El video s’ha convertit en un dels contingunts més virals i compartits en Internet. De la mateixa manera els youtubers tenen el mateix propòsit ” posicionament de videos en Google”.

Si vols saber més informació,  vos deixe un enllaç interessant i un video.



Leave a Comment


¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 6 5 ?